5 způsobů, jak si udržet motivační úroveň

Motivační tip č. 1:

Uzavřete smlouvu sami se sebou!

Stanovte si malý cíl. A když ho splníte, udělejte něco malého na oslavu a odměňte se.

Dělám to pořád! A já to naprosto miluji! Je to jako hra! Například budete muset udělat větší nábor. Takže vaše smlouva by mohla být, pokud byste tento týden každý den hledali a navázali 15 nových kontaktů pro svou firmu, a pak vyrazíte do své oblíbené restaurace.
Nebo pokud máte nějaké zdravotní cíle, věnujte se sami sobě … pokud budete tento měsíc cvičit každý den po dobu 10 minut, dopřejte si speciální odměnu, jako je masáž nebo výlet do lázní. Buďte kreativní! Na první pohled to může být něco bláznivého! Ale mělo by to být něco zábavného, ​​co vás vzrušuje! Použijte to jako malý způsob, jak se motivovat.

Motivační tip č. 2:

Zaměřte se na překonání svého osobního rekordu.

Buďte nejlepší! Zaměřte se na to, překonáte sami sebe každý den!

V síťovém marketingu je často velmi snadné podívat se nalevo a napravo. Je snadné se rozhlédnout a porovnat naše výsledky s ostatními lidmi. Ale dělat to je prostě marné! Je to plýtvání energií a je to velmi rušivé.
Místo toho se zaměřte na sebe a na to, jak můžete překonat své osobní maximum. Podívejte se, co jste dělali předtím. Ať už to byla čísla za minulý měsíc, vaše blízké cíle. Nebo jak jste si vedli s hledáním a náborem. Podívejte se, co jste dělali předtím, a přemýšlejte o tom, jak se můžete porazit do budoucna! Pokud to uděláte, budete neustále růst a budete mít náskok!

Motivační tip č. 3:

Zkontrolujte své úkoly a cíle každý den!

Sejde z očí, sejde z mysli. Ale věci, které máte před sebou, vám vadí, přirozeně se pustíte do práce!

Pokud jste o tom ještě nikdy neslyšeli, pochází z knihy Mysli a zbohatni od Napoleona Hilla. Jde o to, mít své cíle před sebou. Ráno a večer, než půjdete spát, si zkontrolujte své cíle. Když to uděláte, začne to fungovat na vašem podvědomí. Díky tomu jsou vaše cíle něčím, co opravdu chcete dělat – vnitřní motivace a motivace začíná na mnohem vyšší úrovni! Zamyslete se nad tím, jak by byl váš život odlišný, kdybyste své cíle měli neustále před sebou! Změnilo by to pro vás některé věci? Určitě!

Motivační tip č. 4:

Zamyslete se nad tím, komu můžete pomoci.

Pokud vás baví pomáhat druhým, je to úžasný způsob, jak udržet svou vlastní motivaci!

Lidské bytosti jsou zvláštní stvoření. Někdy pro ostatní lidi uděláme víc, než pro sebe! Zamyslete se nad tím, komu chcete pomoci! Je to osoba ve vašem týmu, které opravdu chcete pomoci, aby získala svůj první bonus. Nebo možná je to někdo, kdo má s vašimi produkty úžasný úspěch. Nebo někdo, kdo se snaží vylepšit pozici. Přemýšlejte o tom, komu můžete pomoci, a jděte do práce, abyste jim pomohli dosáhnout jejich cílů!

Motivační tip č. 5:

Sledujte svůj pokrok.

Čím více to budete sledovat, tím více si toho všimnete … Čím více si toho všimnete, tím více se můžete inspirovat svým zlepšováním.

To je jedna z klíčových věcí vysoce postavených leadrů. Pokud nevíte, kde jste, je těžké vědět, kam jdete. V okamžiku, kdy budete mít vše před očima, budete si toho podvědomě více vědomi. Je to další aspekt, který vám pomůže v činnosti, která vás posune k vašemu cíli.

Pokud vezmete těchto pět věcí a začnete je uplatňovat ve svém podnikání budete mile překvapeni.

Jedna z nejčastějších otázek zní: ′′ Jak můžeš neustále pracovat?“

Je to proto, že mám hluboce zakořeněný sen, díky kterému mám hlad každý den!

Většina lidí má motivaci, když se daří, ale jakmile narazí na negativní vnější faktory, vypnou se. Je tak důležité zakořenit svou motivaci v něčem vnitřně, v něčem, co chcete. Buďte vděční za to, kde jste právě teď, ale také buďte hladoví po tom, kde chcete být v budoucnu.

Pokud se vám nechce pracovat: Vstaňte, oblečte se, ukažte se a udělejte to stejně!