7 tipů, jak efektivně motivovat svůj tým síťového marketingu

Přemýšleli jste někdy o tom, jak probudit váš tým rychleji? Co je bude inspirovat? Co je bude motivovat? Co v nich ještě více zapálí oheń? Pojďme si promluvit o 7 účinných způsobech, jak inspirovat a motivovat váš tým! Věci, které můžete použít a zabudovat do praxe, aby se věci hýbaly a rýsovaly!

Motivační tip č. 1:

Chvalte pokrok! Růst = Štěstí. Když uvidíte někoho pohybujícího se správným směrem, pochvalte ho! Nečekejte, až dosáhnou další pozice, vydělají další bonus nebo udělají cokoli velkého. Když vidíte někoho kdo míří správným směrem, chvalte ho! Sdílejte to veřejně a oslavujte společně úspěch. Obdarujte svého člověka za každou novou pozici.

Motivační tip č. 2:

Představte svou vizi a buďte příkladem! Řekněte jim, co je možné! Řekněte jim, že jim věříte! Řekněte jim, že mají na to, aby uspěli.! Žijeme v době, kdy tolik lidí kolem mluví negativní věci. Říká se: „Zůstaňte tam, kde jste… proč se obtěžovat jít dál?“ Buď jiný! Staňte se velkým pokušitelem, který sdílí všechny skvělé věci, které pro ně v životě vidíte jako možné.

Motivační tip č. 3:

Zeptejte se na jejich proč! To je velké! „Jejich Proč“ je kotva. Je to hnací síla. Je to věc, která je jádrem toho, proč dělají toto podnikání. Vnímejte jejich PROČ a najděte cestu, která jim pomůže posunout se vpřed.

Motivační tip č. 4:

Provozujte vlastní propagační akce. Udělejte to zábavným a vzrušujícím! Připravte si něco navíc. Můžete spustit soutěž, kde je několik cen. Nebo to můžete udělat tak, že každý člověk vyhraje, pokud splní podmínky. Zde je pár nápadů. Připravte si speciální večeři s úspěšnými leadery, kteří se kvalifikují. Rozdejte značkovou kabelku nebo firemní tašku nebo batoh. Nabídněte jako cenu extra produkt. Rozdejte iPad nebo nějaké peníze navíc! Stanovení a cíl dávají lidem extra motivaci, aby do toho šli!

Motivační tip č. 5:

Veřejné uznání. Veřejné uznávání je obrovské! Na akcích týmu můžete lidi motivovat tak, že je postavíte dopředu a řeknete pár hezkých slov, která je nastartují. Lidi poznáte podle příspěvku na Facebooku. Gratulace za přínos, kterého dosáhli, nebo za úspěch, kterého dosáhli. Pamatujte, že veřejné uznání je obrovské. Použijte uznání při každé příležitosti!

Motivační tip č. 6:

Plánujte s nimi. Pro lidi je často těžké prosadit se, pokud nevědí, jak to přesně udělat. Posaďte se s nimi, proberte jejich podnikání a vytvořte strategický plán.

Motivační tip č. 7:

Buďte první, kdo povede jejich podnikání a ukažte jim, že je to možné. Pokud se chystáte na výlet, budete první, kdo se přihlásí. Pokud probíhá soutěž, ujistěte se, že soutěžíte společně. Jděte příkladem a budou věřit, že vás mohou sledovat!

Pomocí těchto sedmi strategií můžete svůj tým inspirovat a motivovat.


Pokud jste připraveni začít žít život podle svých představ! Pokud jste připraveni určit, co je vaše, a žít své sny naplno … pak je to pro vás! Nečekejte ani minutu. Je načase pustit se do podnikání!


Čeká nás mnohem víc! Budu vysvětlovat postupně obchodní principy, které zvýší vaše zisky, maximalizují výsledky a pomohou vám stát se NEJLEPŠÍMI!! Buďte požehnáni a žijte vítězně!

Dobří vůdci mají vizi a inspirují ostatní, aby jim pomohli proměnit vizi ve skutečnost.
Skvělí leadeři vytvářejí více leadrů, ne následovníků: Mějte vizi a inspirujte ostatní, aby si vytvořili vlastní.

JEDEN TÝM JEDNA RODINA′′ Vedení není pozice, je to akce a příklad!“