3 způsoby, jak vyniknout na sociálních sítích

Sociální sítě se dají efektivně využít!
Pokud jste motivováni a připraveni svou existenci na sociálních sítích povýšit na vyšší level, pak jsou tyto tipy určeny PRO VÁS!

1. Buďte posedlí

To co prodáváte je základem vaší posedlosti.

Někdy, když se pustíte do sociální sítě pro své podnikání, můžete mít pocit, že jste trochu „otravní“ – jako byste o svém podnikání hodně mluvili. Přemýšlejte o tom takto: Vysíláte o sobě a své činnosti malé záblesky, signály. Svým přístupem ukazujete, že to se svým podnikáním myslíte vážně.

Když jste něčím posedlí a stále o tom mluvíte, přidávejte hodnotu, ukažte svou odbornost – umožňuje to lidem, aby vám důvěřovali!

Pokud projeví o váš produkt zájem, nebo informaci budou vědět, na koho se obrátit.

Budete mít občas pocit, že se na sítích chováte jako informační robot. Přesto musíte tuto činnost držet na určité úrovni. Musíte se na to soustředit a vytrvat, pokud budete chtít udržet míru zásahu vašeho sdělení a nabídky.
Pokud nejste posedlí, jste obyčejní.

2. Nebuďte kopírka

Pokud někdo buduje firmu a vy se neustále vyrovnáváte a přebíráte od někoho nápady – je to nuda! Neustálé kopírování nezachytí vaší osobnost a jedinečnost. A lidi na sítích tohle bezpečně poznají.

Cituji lidi neustále, neustále se inspiruji, ale přidávám k tomu svůj vlastní nádech. Žijte ve své pravdě a přeneste ji do své přítomnosti na sociálních sítích.

Když začnete, můžete se zeptat sami sebe, je to příliš? Ale bude to přesně to, co od vás ten správný člověk potřebuje slyšet.

Pokud chcete vyniknout, musíte stát na svém.

3. Dodejte hodnotu

Sociální sítě jsou nekonečný vesmír plný možností. Někdy se chcete jen pěkně vyfotit, možná si chcete jen postěžovat – ale doporučuji začít přemýšlet, než něco zveřejníte:

Komu a čemu vaše sdělení poslouží? Komu a čemu pomůže? Když ho bude někdo sdílet, jaký bude jeho další “život” na síti? Přemýšlejte.

Chcete-li se stát někým, koho budou lidé na síti sledovat, sdílet, komentovat, musíte si být vědomi toho co činíte. Nemusí to být nic světoborného nebo revolučního. Obyčejné sdělení je často tím pravým, co se má na síti objevit, tím co někdo potřebuje přečíst nebo poznat.

Občas je úplně v pořádku mít pochvalný příspěvek! Poplácejte se po zádech! 95 % času si říkám: “Kdo je ta ženská, co o sobě stále pochybuje?”. Chce ve svém životě něco dokázat, ale pro svou starost o přátele, obavy z toho co kde o ní někdo řekne, přes to všechno touží po seberealizaci. Nebuďte vězenkyní svých představ, předsudků a musů. Pochvalte se, rozkopejte ty dveře a vejděte do světa!

Když to dokážete, stanete se časem leaderem. Lidé vás budou číst, komentovat, sdílet a hlavně vyhledávat a následovat. Čím víc jich bude, tím větší užitek z vaší práce mají a pro vás to vše začne mít zvláštní a kouzelný nádech úspěchu a prospěchu. A hlavně zjistíte, že to je vlastně tak SNADNÉ.

Jdu nad rámec toho, co se očekává

Tak tady to je! Buďte posedlí, nebuďte kopií a přidávejte hodnotu.

Jste připraveni vyniknout?